Kuuma on. On kuuma. Läpiveto meneillään että vähän viilenisi. Vieläkin on yli 30 astetta lämmintä, parhaimmillaan meillä oli varjossa 35 astetta. Se on kesä nyt.

En jaksanut tehdä ruokaa. Pakkasesta otin valmiit ruoka-annokset. Pojat tykkäsivät kovasti. Vaihtelua äitin pöperöihin. Keitin kyllä riisipuuron. En ole pitkään aikaan sitä tehnytkään. Se upposi hyvin tuossa illansuussa.

Perjantai huomenna. Nykyään perjantailla on ihan erityinen merkitys kun viikonloput on aina vapaat. Sitä odottaa ja ei haittaa vaikka olisi vähän rankempikin päivä, onhan kuitenkin perjantai. Eli jos jotain ylimääräistä tulee tai ikävää niin se kannattaa ajoittaa aina perjantaille! Pomo soitti, menen huomenna käymään toimistolla. Antaakohan potkut? No ei kai nyt sentään. Mulle ei ole muuten työsopimustakaan tehty. Oon ollut 10 viikkoo töissä. On käyny mielessä mutta ajattelin että katotaan miten toimivat. Työvaatteitakin olisi kiva saada. Näillä keleillä joutuu paitaa vaihtamaan kesken päivän. Ei kehtaa märällä paidalla mennä ihmisten ilmoille.

Nuorempi katsoo Simpsoneita ja vanhempi mopoilee. EI mitään uutta valtakunnassa.